Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Αυτόγραφο, από τον Μάριο Φραγκούλη!



Μόλις γύρισε από το γήπεδο ο Χάρης, και τώρα ο Παναγιώτης  πίνουν τσιπουράκι και τρώνε μεζεδάκια με τον Βασίλη, που τον πήγε στο γήπεδο! Είναι Χορδιστής! Χορδίζει Πιάνα! Πολύ καλός! Έρχεται εδώ, στο Ωδείο Αναγέννηση, του Τιμόθεου, και τον γνωρίσαμε! Πολύ καλό παιδί!

Δεν θα το πιστέψεις! Εδώ και καιρό, στην κουβέντα, μας είπε πως θα πήγαινε Τρίπολη!  Τι θα πας να κάνεις;  "Πρέπει να χορδίσω το Πιάνο της Ορχήστρας του Δήμου, γιατί έρχεται για Συναυλία ο Μάριος και είναι πολύ ψείρας σ' αυτά!"  Ποιος Μάριος, Βασιλάκη; "Ο Μάριος Φραγκούλης! Τον γνωρίζω τον άνθρωπο, μιλάμε, με ξέρει, γνωριζόμαστε" 

Καλά, ε!  Εκεί κόντεψα να πάθω!  Βρε, Βασίλη, ξέρεις τον Φραγκούλη;  Αυτός είναι ο μόνος Έλληνας που ακούω!  Έχω όλα τα Σιντί του, τον ακούω, μόνο αυτόν, είναι μοναδικός!  "Βρε Ειρήνη, σου αρέσει ο Φραγκούλης; Σοβαρά; Πού να το ήξερα; Την περασμένη βδομάδα ήμουν μαζί του!"

Τελικά, πριν λίγες μέρες, που ξαναπήγαν Καραϊσκάκη με τον Χάρη, κοίταζα από το παράθυρο, και τον βλέπω να έρχεται, να κλειδώνει το αυτοκίνητο, και κράταγε ένα φυλλάδιο!  Σαν προσπέκτους από Πίτσες ήταν!  Λέω, τι να κρατάει εκεί;.... 

Μπήκε μέσα, μου λέει:  "Αυτό είναι δικό σου:  Με πολλή πολλή Αγάπη, του μίλησα για σένα, το στέλνει προσωπικά σε σένα!" 

Ήταν προσωπικό Αυτόγραφο του Μάριου Φραγκούλη, γραμμένο με κόκκινο στυλό, 2-3 σειρές, χορταστικό!  Το καταευχαριστήθηκα! Δεν το πίστευα!

Αυτός ο τεράστιος Τραγουδιστής, Παγκόσμιας κλάσης, έστω και για δύο λεπτά, ασχολήθηκε με μένα!  Δεν το πίστευα!  Φίλησα σταυρωτά τον Βασίλη, τον ευχαρίστησα, τι να ευχαριστήσω;  Αυτό ήταν από τα ανέλπιστα!

Και θυμήθηκα πάλι!  Αν τόση χαρά κάνουμε για ένα αυτόγραφο, και λίγη σημασία, τόση δα, από έναν άνθρωπο, πόσο πρέπει να υπολογίζουμε αυτό το "ελευθέρας" που έχουμε να πλησιάζουμε τόσο κοντά στον Βασιλιά του Σύμπαντος!  Τον Ιησού Χριστό!!!!!  Και το ξεχνάω!  Και αφαιρούμαι!  Και συμπεριφέρομαι λάθος πολλές φορές!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου